ДСКТБ Інституту фізики НАНУПортативний вологомір-щуп пшеничного борошна та зернових культур TK100S (5...35%RH; -10...60 °C).

Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Цифровий вологомір зерна TK-100S призначений для вимірювання вологості в широкому діапазоні за допомогою 2-х металевих електродів, має калібрування на популярні зернові культури ndash; пшеницю, кукурудзу, рис, жито, сою, а також пшеничне борошно. Стане в нагоді як в кузові зерновозу, так і в зерносховище або на ринку при дрібнооптових закупівлях в мішках.
nbsp;
Вологомір зерна TK-100S - переваги
- Вибір налаштувань на зерно.
- Висока швидкість вимірів.
- Автоматичний контроль діапазону.
- Температурна компенсація.
- Початкове обнулення показань.
- Збереження останнього і максимального виміряного значення.
- Контроль на різній глибині в межах довжини щупів.
- Можна проводити вимірювання прямо в закритих мішках.
- Аналізоване зерно не змінює фізико-хімічних характеристик після дослідження.
- Збереження виставлених значень калибровок і межів діапазону після відключення живлення.
- Легкий і міцний кейс для перенесення.
- Доступна ціна.
nbsp;
Основні характеристики
| Діапазон вимірів | 5~35 % |
| Кількість калібрувань | 6 |
| Точність | plusmn;0.5% |
| Роздільна здатність | 0.1 |
| Автоматична температурна компенсація | #10003; |
| Установка quot;0quot; | #10003; |
| HOLD/MAX | #10003; |
| Контроль діапазону (світлова індикація) | #10003; |
| Підсвічування | #10003; |
| Дисплей | 4-х розрядний LCD |
| Умови експлуатації | nbsp; |
| Температура | от 0 до +60 deg;C |
| Вологість | от 5 до 70% RH |
| Живлення | 4x1.6В AAA |
| Габарити, мм | 460times;75times;35 |
| Вага, г | 200 (без батареек) |
| Гарантія | 1 рік nbsp; |
nbsp;
Поглиблений вимір
Для об#39;єктивної картини необхідно вимірювати в глибині, а не в поверхневому шарі, який підсушений через вітер, повітряні потоки, сонце і т.д. Подовжені гостроносі електроди дозволяють проникати в масу на 20-30 см, а значить портативний вологомір зернаnbsp;TK-100S покаже підсумковий результат, максимально наближений до реальності. За кілька хвилин можна провести ряд вимірів на різних ділянках. Це в десятки разів швидше, ніж в лабораторних умовах. Не потрібен відбір проб, подрібнення млином, підсушування в шафі, зважування.
nbsp;
| Код матеріалу | Культура |
|---|---|
| CH00 | Універсальна шкала широкого діапазону |
| CH01 | Пшениця / Жито |
| CH02 | Рис |
| CH03 | Кукурудза / Маїс |
| CH04 | Соя |
| CH05 | Мука nbsp; |
nbsp;
Контроль діапазону
Не потрібно нічого лічити про себе ndash; ймовірність помилок знижується до нуля. Задавайте верхню і нижню межу вручну. Світлодіодний індикатор на корпусі миттєво змінює колір, як тільки поточна величина вийде за встановлені межі.
Обнуляє і вимірюйте
Відхилення в електронних компонентах схеми, різниця температур, інші чинники можуть призвести до того, що після включення, дисплей покаже не нульове значення. Скористайтеся кнопкою ZERO, яка призводить до нуля.
Як виміряти вологість зерна за 5 кроків.
- Увійдіть в режим калібрування, утримуючи клавішу Func. Виберіть відповідну настройку стрілками вгору і вниз.
- Обнулите показання вологоміра зерна TK-100S кнопкою Zero, щоб висвітилося rdquo;0.0rdquo;.
- Увімкніть режим запам#39;ятовування останнього виміряного значення кнопкою HOLD.
- Встановіть межі діапазону вологості, натиснувши і утримуючи клавішу FUNC/при необхідності/.
- Проводьте вимірювання.
Комфортне утримання в руці
Рукоятка дозволяє легко розподілить зусилля і знизити тиск на корпус при зануренні в шар зерна. Другою рукою можна виробляти все маніпуляції з налаштуваннями. Усередині рукоятки розташований батарейний відсік.
Упаковка
Прилад комплектується брезентовим чохлом з двома ручками і застібкою ndash; блискавкою для запобігання від подряпин і перенесення. Це допоможе в польових умовах.
Полегшена маса
Вага всього 200 грам (без батарейок) - не утруднить при замірах протягом робочого дня і при переїздах з одного поля на інше.
Керівництво користувача
Інструкції англійською та українською мовами з таблицею калибровок допоможуть провести початкове навчання і в подальшому не завадять.
nbsp;
nbsp;